Hårfarvning

Vi har sammensat forskellige kemikaliefri produkter, som styrker, fremfor at nedbryde, hårrødderne.

Hårfarvning uden brug af unødig kemi

Du tænker måske ‘’hvorfor skal jeg betale ekstra for en hårfarvning hos frisøren?”. Svaret er simpelt – når du sætter dig i stolen, er du i fokus, og vi stræber efter at blande præcis den hårfarve, som du ønsker. Dit hår bliver behandlet nænsomt, så du får en flot farve som holder i lang tid.

Vores produkter er 100% bæredygtige og er fremstillet af nærende stoffer som er bevist ikke forårsager allergi. Produkterne er lavet til at lægge sig uden på det enkelte hårstrå og dermed forstærke håret. Kort sagt har vi kompetencerne til at skræddersy din hårfarve, præcis som du ønsker det Uden det har skadelige efterfølger for dit hår.

Vores produkter er 100% bæredygtige

Der er flere ting du bør tage til overvejelse, inden du får farvet håret:

Få et flottere hår med glansfulde farve

Ved at benytte de naturlige produkter som vi gør, holder vi ikke blot dit hår sundt. Det får også et meget mere naturligt og flot udtryk. Næsten så du selv kan blive i tvivl om dine naturlige hårfarve. Det giver et glansfuldt look og skader ikke dine hårrødder, som andre farvninger kan.

Vi kan hjælpe med flere forskellige behandlinger inden for hårfarvning:

Giv din hårfarve et nyt look

Vi mener at alle har lov til at komme hos en god og ordentlig frisør, derfor har vi valgt give pensionister samt studerende 10% rabat på vores ydelser.

Er du ikke helt sikker på hvilken hårstil, farve eller længde du søger? Så kontakt os på telefon 53 32 32 53, eller send en e-mail til klip@salonz.dk, så laver vi en aftale i nærmeste fremtid, hvor vi i fællesskab kan finde frem til den helt rigtige løsning for dig og dit hår.

Indhent et tilbud